Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Miszitkus harmincas

2003.08.30. 12:50 | Dino | kategória: Mozi

A filmesek nem babonás emberek. A Boldog születésnapot! című új magyar vígjáték (hazai bemutató: szeptember 4.) stábja mégis biztos benne, hogy filmjüket misztikus hatalmak is segítették. Elvégre jelet kaptak róla.
A komédia forgatásának első napján (amely éppen az akkor 29 éves rendező születésnapja is volt) nagy izgalommal gyűltek össze a stáb tagjai és a két főszereplő, Ónodi Eszter és Kocsis Gergely. Az első napelső snittje a VIII. kerületben, a Mikszáth téren került szalagra. Azaz, csak került volna, mert amikor Ónodi Eszter elmondta volna első mondatát, egy közvetlenül a háztetők fölött szálló repülőgép dübörgése zavarta meg a munkát. A repülő nem tágított, és sokáig a stáb feje fölött körözött. Addig, míg színes füsttel egy hatalmas 30-as számjegyet nem írt az égre.
Márpedig a Boldog születénapot! története egy éppen harmincadik születésnapját ünneplő énektanár és egy szélhámosnő nagy találkozásáról szól.
A stáb tagjai megéljenezték az égi jelet, és folytatták a munkát. Hogy a gép honnan került oda és mit akart, az azóta sem derült ki: de hogy jó jel volt, az biztos. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló