Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

XIII

Kérsz XIII-t ajándékba?

Két napig ingyenes a cel shaded akciójáték - az eredeti, nem a remake!

2021.03.30. 16:57 | Dino | kategória: Játék

3D-s akciójátékokban akkoriban még szokatlan, képregényszerű megjelenésével üdítő színfolt volt az FPS-ek piacán a XIII. A cel shaded grafikával készült játék a megjelenésekor elég jó fogadtatásban részesült, Warhawk kollégánk így méltatta akkor:
"Minden hibája ellenére is azt kell mondanom, a XIII mindenképpen az év egyik, sőt, kis túlzással A legjobb játéka. Kitűnő történet, látvány, hangulat, minden a helyén van, minden FPS kedvelőnek kötelező darab lesz."

Tavaly a Microids megpróbálta remake formájában újraéleszteni a programot, az eredmény azonban inkább botrányos lett (saját szemünkkel nem láthattuk, mert tesztkódot már nem is mertek küldeni...). Akit viszont érdekelne a játék, az most a GoG jóvoltából két napon át hozzájuthat a valamivel több mint 17 évvel ezelőtti verzióhoz.

Cikkajánló
Kitűnő történet, látvány és hangulat egy cel-shadinges FPS-ben. Az év egyik legjobb játéka!
» Olvasd el!

Sok teendő nincs: a GoG főoldalán kell bejelentkezés után a megfelelő gombra kattintani (ezzel hozzájárulva, hogy e-maileket küldözgethessenek - ha még eddig nem tették volna), és máris fiókunkba került a játék. Nem árt viszont sietni, mert az ajánlat két napig, április 1-jén délután 3 óráig érvényes. ■

XIII
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
XIII

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló