Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

After the Fall

After the Fall játékmenet-bemutató

A zombis VR-játék a ’80-as évek Los Angelesébe repít majd minket.

2021.04.22. 17:48 | GeryG | kategória: Játék

2019 óta készül a Vertigo Games új zombis VR-játéka, az After the Fall. A stúdió ismerős lehet, hiszen nem ez lesz az első ilyen játékuk, nekik köszönhetjük az Arizona Sunshine-t is. A csapat most jelen volt a minap megrendezett Oculus Gaming Showcase-en, amire egy vadonatúj játékmenet-bemutatóval készültek.

A játék a ’80-as évek Los Angelesében játszódik, az eseményeknek pedig nagyjából húsz évvel az apokalipszis bekövetkezte után. A maroknyi túlélőnek nem csak a milliónyi zombival kell farkasszemet néznie, de a klímaváltozás miatt beállt faggyal is.

A fejlesztők úgy tekintenek az After the Fallra, mint egy VR-ra ültetett Left 4 Deadre. Ennek megfelelően négyfős kooperatív módban lehet majd a legjobban aprítani az élőholtakat, ahol mindenkinek meglesz a maga feladata a csapaton belül.

Az After the Fall eredetileg már tavaly megjelent volna, de a világjárvány ezeket a terveket is keresztül húzta. Jelen állás szerint a játék Oculus Riftre és Oculus Questre is valamikor idén nyáron érkezhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

After the Fall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
After the Fall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló