Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Planet Coaster

A szellemirtók megérkeztek a konzolos Planet Coasterbe

És a filmstúdiós DLC is megjelent a játékhoz.

2021.04.30. 16:50 | Dino | kategória: Játék

Négy évvel a PC-s megjelenés után, tavaly ősszel készült el a Frontier Developments a Planet Coaster konzolos verziójával, amely jelenleg PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re érhető el. A számítógépes verzióhoz már számos DLC jelent meg az évek során, ezeket folyamatosan adják ki a konzolokra is. Most két újabbal bővült a kínálat.

Az egyik a legutolsó (2019. júniusi) DLC, a Ghostbusters, amely nevének megfelelően a legendás szellemirtókkal, ECTO-1 autójukkal, no és persze ádáz ellenségeikkel, a különböző szellemekkel és a Stay Puft mályvacukorlénnyel bővíti a játékot.

A másik régi-új kiegészítő pedig a Studio Pack, amelynek segítségével a filmstúdiók vidámparkjaihoz hasonló helyeket hozhatunk létre a játékban.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A szellemirtók megérkeztek a konzolos Planet Coasterbe
A szellemirtók megérkeztek a konzolos Planet CoasterbeA szellemirtók megérkeztek a konzolos Planet CoasterbeA szellemirtók megérkeztek a konzolos Planet CoasterbeA szellemirtók megérkeztek a konzolos Planet CoasterbeA szellemirtók megérkeztek a konzolos Planet CoasterbeA szellemirtók megérkeztek a konzolos Planet CoasterbeA szellemirtók megérkeztek a konzolos Planet CoasterbeA szellemirtók megérkeztek a konzolos Planet CoasterbeA szellemirtók megérkeztek a konzolos Planet Coasterbe
Planet Coaster
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Planet Coaster

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló