Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Thief Simulator 2

Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!

A meglepően sikeres 2018-as első rész után újra betörőnek állhatunk.

2021.05.03. 16:03 | GeryG | kategória: Játék

A lengyel PlayWay kiadó szimulátoraira jellemző, hogy általában a többségük minősége minimum megkérdőjelezhető. Ám azért akadnak néha kivételek és egész jól sikerült próbálkozások is. Ilyen volt a 2018-as Thief Simulator a Noble Muffins stúdiótól. Ennek készül most a folytatása.

A Thief Simulator 2-t viszont már egy másik lengyel stúdió, a MrCiastku készíti, akik azt ígérik, hogy minden tekintetben rálicitálnak majd az első részre. A játékosok nem csak családi házakba törhetnek be, hanem bankokba és más jól védett intézményekbe is. A siker kulcsa most is a megfigyelés, a gondos tervezés és a még gondosabb kivitelezés lesz. Nem csak azt kell kitalálnunk, hogyan jutunk be, miként játsszuk ki a biztonsági rendszereket és merrefelé oldunk kereket, de azt is, hogy hogyan tűntetjük el a nyomainkat.

A Thief Simulator 2 valamikor jövőre érkezhet meg PC-re, majd nekiállnak a konzolos változatoknak is. Így utóbbi platformokra csak valamikor 2023-ban jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!
Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!Símaszkot és kesztyűt fel, jön a Thief Simulator 2!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló