Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Division: Heartland

Ingyenes lesz a most bejelentett The Division: Heartland

A Ubisoft új játékáról egyelőre alig tudni valamit.

2021.05.07. 11:00 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft sok-sok éve gondozza több-kevesebb odaadással a Tom Clancy játékokat. A régóta futó sorozatok mellé időnként be-behoztak valami újat, ilyen volt annak idején a H.A.W.X. vagy az Endwar, illetve a család legfiatalabb tagja, a The Division. És talán utóbbi egyben a legsikeresebb is, az eddigi két epizódja is egész jól sikerült, ha tökéletes nem is lett.

A francia kiadó egyelőre még komolyan számol a 2019-es Tom Clancy’s The Division 2-vel, amelyhez a hírek szerint valamikor idén új bővítés is érkezni fog. Ebben várhatóan egy vadonatúj játékmód is debütálni fog, de részleteket egyelőre nem közöltek.

Ahogy arról az új játékról sem, amelyet a minap lepleztek le. Illetve le még nem is igazán leplezték, inkább csak jelezték, hogy készül. Ez a The Division: Heartland, amelyről most még azt is nehéz eldönteni, hogy egy teljes értékű harmadik epizód lesz, esetleg egy mellékág. Ami viszont biztosra vehető, hogy ingyenes lesz és valamikor idén vagy jövőre jelenhet meg. A fejlesztést a Red Storm Entertainment csapata végzi, akik talán a leginkább szakértőnek számítanak a Tom Clancy játékok terén, hiszen kezdettől fogva dolgoznak ezeken. Részt vettek az eddig megjelent két The Division epizód elkészítésében is.

A Ubisoft egyelőre csupán ennyit tett közzé a projektről. Sem képek, sem trailer, sem további részletek. Ezekre még egy picit várnunk kell, de elvileg nem sokat.

Ingyenes lesz a most bejelentett The Division: Heartland

A francia kiadó felvázolta a The Division univerzum időrendjét is. Ez alapján a kronológia a következőképp alakul: The Division, The Division 2, The Division 2: Warlords of New York, The Division: Heartland, The Division 2 még be nem jelentett új tartalma, The Division Mobile (egy még be nem jelentett mobil játék), The Division regény és The Division sorozat a Netflixen. Ebből tehát kiderült az is, hogy a Ubisoft még egy regénnyel és egy mobiljátékkal is készül, de bővebbet ezekről sem lehet most tudni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló