Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light 2: Stay Human

Itt nézheted ma este a Dying Light 2 új élő közvetítését

Talán végre ma este sok kérdésre választ kapunk.

2021.05.27. 13:19 | GeryG | kategória: Játék

Mikor is volt, hogy a Techland bejelentette, készül a Dying Light 2? 2018 nyarán, az akkori E3 alkalmából. Eleinte még szállingóztak a részletek a játékról, de aztán egyre inkább aggasztó hírek láttak napvilágot. Többször is arról lehetett hallani, hogy a fejlesztés nem a várt ütemben halad, halasztásokra is sor került. Sőt, egy idő után már a stúdiótól menet közben távozók is arról beszéltek, hogy lényegében teljes a fejetlenség a projekt körül, ami elsősorban a vezetőség sara.

Nos, itt tartunk most, a Dying Light 2 továbbra is létező projekt, csak épp senki nem tud már róla semmi biztosat. De ez ma este remélhetőleg gyökeresen meg fog változni. Ma este ugyanis a Techland hosszú hallgatás után újra a közönség elé áll, hogy megmutassa, hol is tart most a játék fejlesztése.

Cikkajánló
Dying Light 2 - gamescomos bemutató
A gamecomon egy hands-off demo keretében leshettünk bele a jövőre érkező játékba, különösképp a tetteink és döntéseink hatásaira koncentrálva.
» Olvasd el!

Bár konkrétumokat egyelőre nem tudni arról, hogy pontosan mivel is készülnek a ma esti bemutatóra, sokan arra számítanak, hogy végre játékmenetet is láthatunk (erre évekkel ezelőtt volt példa utoljára). Már csak azért is, mert a stúdió állítólag idén mindenképp szeretné letudni a premiert. Arra is sokan számítanak, hogy akár már pontos megjelenési dátummal is szolgálni fognak, illetve tisztába teszik a platformok listáját is. Utóbbi kapcsán ugyanis továbbra is a PC, PlayStation 4 és az Xbox One hivatalos, de meg lennénk lepve, ha ez nem egészülne ki a PlayStation 5 és Xbox Series X párosával.

Az élő közvetítés a tervek szerint ma este kilenc órakor veszi kezdetét a Techland hivatalos Twitch-csatornáján. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dying Light 2: Stay Human
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light 2: Stay Human

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló