Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2021

Orcs Must Die! 3

Orcs Must Die! 3 júliusban

A mókás várvédős játék harmadik része valójában már a negyedik.

2021.06.16. 13:46 | GeryG | kategória: E3 2021

2011-ben jelent meg a Robot Entertainment mókás várvédős akció-szerepjátéka, az Orcs Must Die! Ebben egy ügyefogyott varázslótanonc/harcos bőrébe bújhattunk, akinek egymaga kellett megvédenie a világot azzal, hogy az oda vezető mágikus kapukat védelmezte az orkok több hullámban érkező seregeivel szemben. Ehhez csapdákat állíthattunk fel, harcosokat helyezhettünk el stratégiailag fontos pontokon és persze mi magunk is harcolhattunk ellenük.

Egy évvel később érkezett a folytatás, az Orcs Must Die! 2, majd 2017-ben trilógiává bővült a széria az Orcs Must Die! Unchaineddel. Így érdekes módon a most bejelentett harmadik számozott epizód tulajdonképpen már a negyedik rész.

Az Orcs Must Die! 3 szokás szerint még több csapdát és fegyvert, valamint még több orkot ígér, akik mindenáron el akarják érni a kapukat. Ellenük egyedül vagy egy barátunkkal közösen vehetjük fel a harcot. Kapunk egy vadonatúj történetet, amely a második rész után húsz évvel játszódik. Megjelennek a harci gépezetek, amelyek sokkal nagyobbak egy átlagos csapdánál, így sokkal nagyobb pusztítást is végeznek.

Újdonságként megjelenik a Scramble játékmód, amelyben öt körön keresztül harcolhatunk az orkokkal úgy, hogy minden fordulóban véletlenszerű módosítók lépnek életbe mindkét oldalon.

Az Orcs Must Die! 3-ra már nem is kell sokat várni, hiszen bő egy hónap múlva már meg is érkezik. A premierre július 23-án kerül majd sor PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Orcs Must Die! 3 júliusban
Orcs Must Die! 3 júliusbanOrcs Must Die! 3 júliusbanOrcs Must Die! 3 júliusbanOrcs Must Die! 3 júliusbanOrcs Must Die! 3 júliusbanOrcs Must Die! 3 júliusbanOrcs Must Die! 3 júliusbanOrcs Must Die! 3 júliusban
Orcs Must Die! 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Orcs Must Die! 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló