25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nintendo E3 összefoglaló

Új résszel bővül a Mario Party sorozat, de több más bejelentésre is sor került.

Írta: GeryG

Nintendo E3 összefoglaló

A Nintendo is elég komoly tartalommal készült az idei E3-ra, ahol a Nintendo Direct kereteiben mutatta be újdonságait és bejelentéseit. Ezek közül szemezgetünk most a teljesség igénye nélkül.

Metroid Dread: A 2002-es Metroid Fusion közvetlen folytatása lesz, amely az ötrészes sorozat záró epizódjaként fog megjelenni Nintendo Switchre. Ebben a játékban Samus egyedül indul egy titokzatos, távoli bolygóra, ahol egy veszélyes új mechanikus fenyegetés vadászik rá az E.M.M.I. robotok formájában. Október 8-án fog megjelenni.

Super Smash Bros. Ultimate: A Tekken sorozat harcosa, Kazuya Mishima is csatlakozik a játék karakterihez, ő lesz a Fighter Pass Vol 2. legújabb DLC-karaktere. Mellette a DLC-ben helyet kap Min Min az ARMS-ból, Sepiroth a Final Fantasy VII-ből, Pyra/Mythra a Xenoblade Chronicles 2-ből, valamint Steve és Alex a Minecraftból.

Mario + Rabbids Sparks of Hope: Mario és az őrült nyulak közös küldetésre indulnak, hogy megmentsék a világot. A játék valamikor 2022-ben fog megjelenni Nintendo Switchre a Ubisoft gondozásában.

Shin Megami Tensei V: A népszerű szerepjáték-sorozat új részében egy gimnazistát alakítunk, akinek újdonsült képességeit kihasználva kell átküzdenie magát a démonoktól hemzsegő pusztaságon. Bár a démonok félelmetes ellenfelek, némelyikük alkudozásokat követően mellénk szegődik, hogy megbízható szövetségesként, a mi oldalunkon harcoljon ebben a haldokló világban. A játék november 12-én érkezik Nintendo Switchre.

Mario Party Superstars: A Nintendo 64 korszak öt klasszikus tábláját, valamint 100 minijátékot tartalmaz a teljes Mario Party sorozatból - és minden játékmód online is játszható! A premierre október 29-én kerül majd sor Nintendo Switchre.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin: Július 9-én érkezik Nintendo Switchre. A játékban szörnyek oldalán utazhatjuk be a világot, út közben pedig más szörnyekkel csaphatunk össze körökre osztott harcrendszerben.

Super Monkey Ball Banana Mania: A három eredeti Super Monkey Ball felújított kiadása október 5-én várható. A csomagban 300 újraalkotott pálya és 12 minijáték is helyet kap.

Mario Golf: Super Rush: A június 25-én Nintendo Switchre érkező játék a fejlesztők ígérete szerint folyamatosan fog bővülni új pályákkal és karakterekkel.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD: A népszerű játék felújított kiadása július 16-án várható Nintendo Switchre. Nem csak a grafika szépül meg, de az irányításon is csiszolnak picit, hogy még jobb legyen. A megjelenés napján lesz elérhető a - külön megvásárolható - új Zelda & Loftwing amiibo figura, valamint a Master Sword és a Hylian Shield témájú Joy-Con kontrollerek is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!