Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

A Neon 750 RGB lett a Genesis Neon szériájának új csúcsmodellje

A Neon 750 RGB lett a Genesis Neon szériájának új csúcsmodellje

Újabb gamer headset került a Genesis termékpalettájára.

2021.06.25. 10:35 | Dino | kategória: Kütyü

Új headsettel bővült a Genesis Neon szériája. A Neon 750 RGB-ben 50 mm-es membránok teljesítenek szolgálatot, a 20 és 20000 Hz közti frekvenciatartományban működve, levehető mikrofonja pedig -42 dB érzékenységű, és a 100-16000 Hz közti frekvenciákat érzékeli.

A headset 1,5 méteres kábelének végén négypólusú, 3,5-es jack csatlakozót találunk, amivel ráköthetjük direktben számítógépünkhöz vagy konzolunk kontrolleréhez, esetleg mobiltelefonunkhoz, de a mellékelt elosztóval két sima, hárompólusú 3,5-es jackre is oszthatjuk (fejhallgató és mikrofoncsatlakozás külön), illetve az 1 méteres, USB végződésű hosszabbítókábellel köthetjük a gépre. Ez utóbbira van szükség ahhoz is, hogy ha a termék nevében is jelzett RGB-funkciót szeretnénk használni, a megfelelő áramellátást ugyanis USB-ről kapja a headset.

A Neon 750 RGB lett a Genesis Neon szériájának új csúcsmodellje

A fülpárnákat és a fejpántot egyaránt prémium minőségű műbőr borítja a kényelmes használat érdekében. A kábelbe távirányítót is építettek, amellyel a hangerőt szabályozhatjuk, a világítást kapcsolhatjuk ki/be vagy elnémíthatjuk a mikrofont.

A Genesis Neon 750 RGB 54,37 eurós áron került forgalomba. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló