Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

RoboCop: Rogue City

Az eredeti filmeken alapul a most bejelentett RoboCop: Rogue City

A meglepően hangulatos Terminator: Resistance fejlesztői dolgoznak a játékon.

2021.07.07. 13:13 | GeryG | kategória: Játék

A Teyon stúdiója újabb kultikus akció-sci-fi mozit vett le a polcról, hogy játékot készítsen belőle. Emlékezhetünk, hogy 2014-ben mennyire befürödtek a Rambo: The Video Game-mel, amely finoman szóval is rém gyenge lett. Ugyanakkor két évvel ezelőtt az előzetes várakozásokhoz képest kimondottan hangulatos játékot faragtak a Terminator: Resistance-ból, amely ugyan látványvilágával és játékmenetével is sok évvel korábbi időket idézett, de ez nem, hogy hátránya, inkább erőssége volt.

A stúdió most a Terminator után a ’80-as évek másik ikonikus robotját vette elő, hogy 2023-ban az ő ezüstösen csillogó páncélját ölthessük magunkra: készül a RoboCop: Rogue City. A játék a fejlesztők ígérete szerint teljes egészében az eredeti Paul Verhoeven és Irvin Kershner féle mozikra támaszkodik majd, ami mindenképpen örömteli hír.

Sajnos az első rövidke előzetes épp semmit sem mutat a játékból, de a régi filmek hangulatát idéző környezetből már kapunk egy minimális ízelítőt. A sztoriról egyelőre semmit sem tudni, ami viszont biztos, hogy az eredeti Alex Murphy és így az eredeti Robotzsaru lesz a főszereplő. A történet pedig bár az első három mozira támaszkodik (igen, a Fred Dekker féle könnyen felejthető harmadikra is), teljesen önálló sztori lesz.

A RoboCop: Rogue City tehát leghamarabb is csak valamikor 2023-ban jelenhet meg. A platformok pontos listáját egyelőre nem közölték, csupán annyit tudni, hogy PC-re és konzolokra készül. Ebből azért lehet következtetni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Az eredeti filmeken alapul a most bejelentett RoboCop: Rogue City
Az eredeti filmeken alapul a most bejelentett RoboCop: Rogue CityAz eredeti filmeken alapul a most bejelentett RoboCop: Rogue CityAz eredeti filmeken alapul a most bejelentett RoboCop: Rogue City

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló