25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Fantörpikus! Teasert kapott a The Smurfs - Mission Vileaf

Ősszel érkezik a hupikék törpikék újabb kalandja.

Írta: Dino

Hallottál már a gonoszról? a csúf, kopasz Hókuszpókról? Ha rákattintottál erre a hírre, akkor valószínűleg igen, és nem lep meg, hogy egy, a Hupikék törpikék rajzfilmsorozathoz kapcsolódó játékról lesz szó benne.

Mégpedig a Microids gondozásában megjelenő, tavaly tavasszal bejelentett The Smurfs - Mission Vileafről van szó, amelyben természetesen Hókuszpók lesz főellenségünk. A gonosz varázsló ugyanis egy gonosz növény - a címben szereplő vileaf - birtokában viletrap magokat állít elő, amelyek segítségével elfogja a törpikéket. Csakhogy ezek a magok egyúttal nagy veszélyt is jelentenek az erdőre, ugyanis mérgezőek a növényzetre.

Így aztán Törpapa megkér néhány törpikét - például Törpillát és Okoskát -, hogy segítsenek neki megtalálni az ellenszer összetevőit, és ezzel megmentsék a vileaf-fertőzte növényeket, közben pedig kiszabadítsák az elrabolt törpikéket is. A platformerkalandokban nagy segítségünkre lesz Ügyi egyik találmánya is, a smurfizer (nevezzük mondjuk törpölőnek) is.

A The Smurfs - Mission Vileaf október 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, jövőre pedig PlayStation 5 és Xbox Series X/S verzió is érkezik belőle.

Fantörpikus! Teasert kapott a The Smurfs - Mission Vileaf

A játék két extra kiadást is kap. A Fantörpikus változat (Smurftastic Edition) dobozában a játék mellett 3 10*15-ös nyomtatot, egy törpapás kulcstartót és egy lapnyi matricát kapunk, míg a Collector's Edition a fentieken kívül egy 14,5 cm magas Törperős szobrot is tartalmaz, valamint a játék zenéjét is letöltheti, aki ezt a kiadást választja.

Fantörpikus! Teasert kapott a The Smurfs - Mission Vileaf

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

The Smurfs: Mission Vileaf

Platform:

Fejlesztő: OSome Studio

Kiadó: Microids

Megjelenés:
2021. október 25. PC
2021. november 16. PS4, X1, Switch
2021. december 2. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!