Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Smurfs: Mission Vileaf

Fantörpikus! Teasert kapott a The Smurfs - Mission Vileaf

Ősszel érkezik a hupikék törpikék újabb kalandja.

2021.07.13. 12:13 | Dino | kategória: Játék

Hallottál már a gonoszról? a csúf, kopasz Hókuszpókról? Ha rákattintottál erre a hírre, akkor valószínűleg igen, és nem lep meg, hogy egy, a Hupikék törpikék rajzfilmsorozathoz kapcsolódó játékról lesz szó benne.

Mégpedig a Microids gondozásában megjelenő, tavaly tavasszal bejelentett The Smurfs - Mission Vileafről van szó, amelyben természetesen Hókuszpók lesz főellenségünk. A gonosz varázsló ugyanis egy gonosz növény - a címben szereplő vileaf - birtokában viletrap magokat állít elő, amelyek segítségével elfogja a törpikéket. Csakhogy ezek a magok egyúttal nagy veszélyt is jelentenek az erdőre, ugyanis mérgezőek a növényzetre.

Így aztán Törpapa megkér néhány törpikét - például Törpillát és Okoskát -, hogy segítsenek neki megtalálni az ellenszer összetevőit, és ezzel megmentsék a vileaf-fertőzte növényeket, közben pedig kiszabadítsák az elrabolt törpikéket is. A platformerkalandokban nagy segítségünkre lesz Ügyi egyik találmánya is, a smurfizer (nevezzük mondjuk törpölőnek) is.

A The Smurfs - Mission Vileaf október 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, jövőre pedig PlayStation 5 és Xbox Series X/S verzió is érkezik belőle.

Fantörpikus! Teasert kapott a The Smurfs - Mission Vileaf

A játék két extra kiadást is kap. A Fantörpikus változat (Smurftastic Edition) dobozában a játék mellett 3 10*15-ös nyomtatot, egy törpapás kulcstartót és egy lapnyi matricát kapunk, míg a Collector's Edition a fentieken kívül egy 14,5 cm magas Törperős szobrot is tartalmaz, valamint a játék zenéjét is letöltheti, aki ezt a kiadást választja.

Fantörpikus! Teasert kapott a The Smurfs - Mission Vileaf

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Smurfs: Mission Vileaf
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Smurfs: Mission Vileaf

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló