Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Farming Simulator 22

Fenntartható gazdálkodási DLC-t kap a Farming Simulator 22 - ingyen

Az új részhez is lesz Precision Farming DLC.

2021.07.15. 14:00 | Dino | kategória: Játék

Az ökológiai lábnyom csökkentése, a fenntartható gazdálkodás igen fontos szempontok a mai világban, így nem véletlen, hogy ezek a témák a videojátékokban is megjelentek. Nem kerülhette el ez a Farming Simulator szériát sem, amelynek először a Farming Simulator 19 epizódjához készült ilyen tematikájú ingyenes DLC.

A Precision Farming DLC olyan elemekkel bővítette akkor a játékot, mint például a mintavételezés. Ennek segítségével figyelembe vehettük gazdálkodásunk tervezése során a talaj pH-értékét és nitrogéntartalmát is, így téve takarékosabbá munkánkat, spórolva a trágyán, az üzemanyagon és a karbantartási költségeken.

A The Precision Farming Projectet amúgy 2020-ban a John Deere indította el az EIT Food támogatásával (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), felhívva a figyelmet a fenntartható gazdálkodásra. A projekthez több egyetem is csatlakozott.

Novemberben jelenik meg a széria legújabb része, a Farming Simulator 22, amelyhez szintén készül Precision Farming DLC. Ebben az eddigi eszközök mellett újdonságként optikai szenzorokat is lehet majd használni. Csökkenthetjük a gyomirtóhasználatot, és alkalmazhatunk szerves és ásványi alapú trágyákat is, ezekkel is csökkentve gazdálkodásunk ökológiai lábnyomát. A kiegészítés ingyenes lesz, és 2022 tavaszán fog megjelenni.

Cikkajánló
Novembertől arathatunk a Farming Simulator 22-ben
Friss trailert is kapott a Giants szériájának legújabb epizódja.
» Olvasd el!

A Farming Simulator 22 2021. november 22-én kerül boltokba, PC-re (Windows és Mac), PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Stadiára. Jövő héten, július 21-23. között a Twitchen követhető FarmerCon rendezvény keretében további új információk várhatók a játékról. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Farming Simulator 22
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Farming Simulator 22

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló