Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Protagonist: EX-1

Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1

Egy földönkívüli börtönűrhajóról kell megszöknünk a körökre osztott taktikai játékban.

2021.07.14. 14:43 | GeryG | kategória: Játék

Már csak néhányat kell aludni, és megjelenik a 3Mind Games új játéka, a The Protagonist: EX-1. Egy körökre osztott taktikai játékról van szó, amely egy idegen szintetikus faj börtönűrhajójáról kell megszöknünk.

A főhőse, Angel egy magasan képzett titkosügynök, akit azért küldtek az idegenek űrhajójára, hogy szabotázsakciót hajtson végre csapatával. Ám az akció balul sül el, a csapatot lekapcsolják, Angel pedig később emlékek nélkül egy cellában tér magához. Innen kell átvenni felette az irányítást, hogy felkutassuk a többieket és együtt meglépjünk az űrhajóról.

Mindez játékmenet szempontjából az űrhajó felfedezésében és körökre osztott csatákban ölt majd testet. Angelt és a csapat többi tagját is lehet majd fejleszteni, új képességekkel és támadásokkal még erősebbé tenni. Érdekesség, hogy a szereplőket olyan színészek szólaltatják meg, mint Temuera Morrison vagy Tony Todd.

A The Protagonist: EX-1 a tervek szerint július 19-én jelenik meg kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1
Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1Napokon belül megjelenik a The Protagonist: EX-1
The Protagonist: EX-1
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Protagonist: EX-1

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló