Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Ramp

Augusztusban jön a The Ramp

Az egyszemélyes fejlesztés amolyan digitális gördeszkás mókának ígérkezik.

2021.07.19. 14:27 | GeryG | kategória: Játék

A Hyperparadise fejlesztőnév valójában egyetlen fejlesztőt takar. Paul Schnepf többek közt az Islanderst és a Superflightot is jegyző Grizzly Games egyik társalapítójaként vált ismertté, de most első szóló projektje premierjére készül. Ez lesz a The Ramp, amely új előzetesben kapott megjelenési dátumot.

A The Ramp – ahogy arra a címéből már azért lehet asszociálni – egy gördeszkás játék lesz, ám nem hasonlítható egyik már befutott címhez sem a témában. A legtöbb ilyen játékban hátsó nézetben irányíthatjuk deszkásunkat, de akadt néhány éve hatalmas sikert arató oldalnézetes játé kis.

Nos, ezzel szemben a The Ramp izometrikus nézetű lesz, a játékosok pedig csak a deszkázásra koncentrálhatnak négy egyre nehezedő pályán. Az első csak egy egyszerű félcső, de később több emelet magas rámpán is leszáguldhatunk, hogy hatalmasat ugratva több trükköt is bemutassunk a levegőben. Nincsenek feloldható trükkök, sem megszerezhető pontok, semmi megkötés vagy kitűzött cél. A lényeg pusztán a digitális deszkázás.

A The Ramp a legújabb előzetes alapján igen mókásnak ígérkezik, és már nem is kell rá sokat várnunk. A premierre ugyanis augusztus 3-án kerül majd sor a Steamen. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Augusztusban jön a The Ramp
Augusztusban jön a The RampAugusztusban jön a The RampAugusztusban jön a The RampAugusztusban jön a The RampAugusztusban jön a The RampAugusztusban jön a The RampAugusztusban jön a The RampAugusztusban jön a The RampAugusztusban jön a The RampAugusztusban jön a The RampAugusztusban jön a The RampAugusztusban jön a The Ramp

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló