Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mobilos játékokkal bővül a Netflix kínálata

Mobilos játékokkal bővül a Netflix kínálata

És ez csak a videojátékok felé történő nyitás első lépése.

2021.07.21. 11:59 | Dino | kategória: Játék

2007-es indulása óta a legtöbb előfizetővel rendelkező streaming szolgáltatássá nőtt a Netflix, amely most újabb területen tervezi megvetni a lábát. Ez pedig nem más, mint a videojátékok piaca.

Első körben ez mobiltelefonos/tabletes játékokat jelent, amelyekhez ingyen férhetnek hozzá az előfizetők, akiknek nem tolnak reklámot se az arcukba. De a tervek szerint ez csak a kezdet lesz, a cégnél ugyanis minden más platformra is szeretnék később kibővíteni a játéklehetőséget, a PC-ktől kezdve a PlayStation és Xbox konzolokon át a tévékig.

A Netflixnél szeretnének saját franchise-aikhoz kapcsolódó játékokat is készíteni, de várhatóak azoktól teljesen független programok is - akár egy-egy tőlük független könyvet vagy képregényt feldolgozva.

A platformra érkező játékok ingyenesek lesznek, a szolgáltatás normál előfizetési díján felül nem igényel plusz költséget, és játékon belüli vásárlások se lesznek.

Azt egyelőre nem tudni, mikor érkeznek az első ilyen játékok - egyes hírek szerint jövő évre várható az ilyen irányú bővülés. Ti melyik netflixes filmből vagy sorozatból látnátok szívesen új játékot? ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló