25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ismét két játékot ad ingyen az Epic Games Store

Egy első világháborús akciójáték és egy tower defense a heti ajándék.

Írta: Dino

Ezen a héten is két játékot ad ajándékba az Epic Games Store: egy tower defense stratégiai programot, valamint egy első világháborús akciójátékot.

Az előbbi a Defense Grid: The Awakening, amelyről így írt Playbahnosh kollégánk 11 évvel ezelőtt: "Kétség sem férhet hozzá, a Defense Grid: The Awakening az eddigi legjobb tower defense játék, amely mind rövidtávon (pl. kávészünetekre), mind hosszútávon jó szórakozást nyújt."

Cikkajánló

Defense Grid: The Awakening

Tower defense, ahogy a nagyok csinálják...

Az utóbbi pedig a Verdun, amely még a Battlefield 1 előtt dolgozta fel first person nézetben az első világháborút, Morello véleménye szerint azonban csak egy átlag alatti kivitelezésű multi FPS lett.

Cikkajánló

Verdun

Lövészárokrohamok és gáztámadás az I. világháborús FPS-ben.

És ezúttal is elárulták, mit várhatunk egy hét múlva: július 29-én délután 5 órától a Mothergunship és a Train Sim World 2 lesz egy héten keresztül ingyen beszerezhető.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Verdun

Platform:

Fejlesztő: M2H Game Studio

Megjelenés: 2015. április 28.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!