Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Heist Simulator

A Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablását

Nem csak megtervezheted a bűncselekményeket, de terveidet megoszthatod a többi játékossal is.

2021.07.27. 14:49 | GeryG | kategória: Játék

A GTA V egyik legnépszerűbb része az a néhány heist, avagy rablás volt, amely több kisebb előkészítő küldetésből, majd egy tervezési fázisból, végül egy több-kevesebb sikerrel végrehajtott akcióból épült fel. Ezt az elemet az online részbe is átemelték, ahol szintén igen népszerűek voltak. Hogy a RogueCode és a Skybagel stúdiók fejlesztőit ezek a küldetések mennyire ihlették meg, azt nem tudom, mindenesetre a két csapat együtt dolgozik új játékukon, amely a Heist Simulator nevet kapta.

A játékban tehát nem meglepő módon bankrablásokat kell megterveznünk és lehetőség szerint kiviteleznünk is. Hogy a dolog még érdekesebb legyen a játék egy nagyon részletes és alapos tervezővel érkezik, az ebben megalkotott akciókat pedig meg is lehet osztani a többi játékossal.

A játékosokon múlik, hogy egy-egy szituációt milyen felfogásban oldanak meg. Bármikor választhatjuk a nem túl elegáns, de cserébe hangos és látványos klasszikus módszert, amihez pár maszkon és fegyveren kívül nem kell sok minden. De dönthetünk a lopakodós, észrevétlen módszer mellett is.

A játék érdekessége, hogy nem csak a rablásokat tervezhetjük meg, de több ezer elemből álló tárgykészletből kihívásokat és tervezhetünk. Megépíthetjük a helyszínt, majd csapdákkal és védelmi rendszerekkel láthatjuk el, hogy a többi játékos vagy barátaink számára kellő kihívást teremtsünk.

Ha a fejlesztők tervei beválnak, akkor a Heist Simulator hamar olyan játékká válhat, amit a rajongótábora tart életben és frissen. Hogy így lesz-e, azt majd az év végére datált premier után megtudhatjuk. Ekkor még csak PC-re és Stadiára fog megérkezni a játék, de később a konzolos megjelenésre is lehet számítani. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablását
A Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablásátA Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablásátA Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablásátA Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablásátA Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablásátA Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablásátA Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablásátA Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablásátA Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablásátA Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablásátA Heist Simulatorban megalkothatod az évszázad bankrablását

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló