Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Total War Saga: Troy

Szeptemberben jön az A Total War Saga: Troy mitikus kiegészítője

A MYTHOS kiegészítő mitikus szörnyekkel forgatja fel a legendás trójai háborút.

2021.07.29. 18:58 | GeryG | kategória: Játék

A Creative Assembly tavaly nyáron készült el az A Total War Saga: Troy című stratégiai játékával. Ebben nyilván a legendás trójai háborút élhetjük át a sorozatra jellemző játékmenettel. A fejlesztők most bejelentették, hogy heteken belül új fizetős kiegészítő és egy ingyenes tartalmi frissítés is érkezik majd a játékhoz.

A fizetős kiegészítő a MYTHOS címet viseli és a jelek szerint alaposan felforgatja majd a csatákat. Három expedíció-küldetést kapunk, amelyek célja felkutatni, legyőzni és megszelídíteni három mitikus bestiát. Az első Cerberus, Hádész vérszomjas kutyája, amely az alvilágot őrzi. A második a Griffmadár, az ég halálos ura. A harmadik pedig a Hydra, a kilencfejű kígyó. A kiegészítőben új egységeket is harcba vezethetünk, ezek is mind a mitológiából lesznek ismerősek: a kentaur, a küklopsz és a Minótaurosz is a hadseregünk részét képezheti majd.

A kiegészítővel egyszerre egy ingyenes tartalmi frissítés is érkezni fog a játékhoz. Ez épp szembe megy majd mindennel, amit a MYTHOS kiegészítő képvisel, ugyanis a frissítéssel érkező új játékmód a Historical lesz. Ebből már sejthető, hogy ebben a módban úgy alakítják át a játékmenetet, hogy az történelmileg minél hitelesebben adja vissza a valódi háborút.

Az A Total War Saga: Troy kiegészítője és frissítése is szeptember 2-án fog megjelenni. Ugyanezen a napon a játék és annak minden eddig megjelent bővítése megérkezik a Steamre is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Szeptemberben jön az A Total War Saga: Troy mitikus kiegészítője
Szeptemberben jön az A Total War Saga: Troy mitikus kiegészítőjeSzeptemberben jön az A Total War Saga: Troy mitikus kiegészítőjeSzeptemberben jön az A Total War Saga: Troy mitikus kiegészítőjeSzeptemberben jön az A Total War Saga: Troy mitikus kiegészítőjeSzeptemberben jön az A Total War Saga: Troy mitikus kiegészítőjeSzeptemberben jön az A Total War Saga: Troy mitikus kiegészítőjeSzeptemberben jön az A Total War Saga: Troy mitikus kiegészítőjeSzeptemberben jön az A Total War Saga: Troy mitikus kiegészítőjeSzeptemberben jön az A Total War Saga: Troy mitikus kiegészítője
A Total War Saga: Troy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Total War Saga: Troy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló