Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ambition: A Minuet in Power

Megvan az Ambition: A Minuet in Power pontos megjelenési dátuma

Alig több mint két hetet kell már csak várni az Iceberg randiszimulátorára.

2021.08.02. 22:40 | Dino | kategória: Játék

Az eredetileg tervezett megjelenése előtt nem sokkal, pár bug felfedezése miatt tolta el az Iceberg Interactive az Ambition: A Minuet in Power megjelenését - nem mintha több hónapra lett volna szüksége a hibák kijavítására, de nem akarta a nyár korábbi részére időzíteni a kiadást, hogy kiemelt címként kezelt programjuk ne ütközzön más nagyobb játékokkal.

Az új konkrét időpontot akkor még nem tűzték ki, mindössze annyit árultak el, hogy augusztusra várható a megjelenés, most viszont az is kiderült, hogy ez egész pontosan augusztus 18-át jelenti, azaz alig több mint két hetet kell várnunk a programra.

De mi is az Ambition? Egyfelől egy romantikus, történelmi hátteret is kapó vizuális regény (visual novel), amely a XVIII. század Párizsában játszódik. Másfelől egy RPG-elemekkel és humorral megfűszerezett randiszimulátor, amelyben döntéseinknek következményei vannak.

Az Ambition: A Minuet in Power PC-re (Windows és Mac) jelenik meg augusztus 18-án, az év későbbi részében pedig Switch verziót is kap. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Ambition: A Minuet in Power
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ambition: A Minuet in Power

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló