Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tennis Manager 2021

Elhagyta korai változatát a Tennis Manager 2021

Több hónap alatt összesen öt nagy frissítést kapott a menedzserjáték, amely mostanra elért véglegesnek tekinthető formáját.

2021.09.08. 17:51 | GeryG | kategória: Játék

A Rebound CG stúdió is beszállt a sportmenedzser-játékok műfajába, ahol évek óta az FM-széria az uralkodó. Viszont ők nem is neki akarnak konkurenciát állítani, hanem egy olyan sportágat választottak, amely menedzserjáték formájában talán még soha nem került elő.

A Tennis Manager 2021 első körben early accessben jelent meg néhány hónappal ezelőtt. Szerencsére a stúdió nem az a babérokon ücsörgő fajta, folyamatosan jöttek a korai változathoz a frissítések és javítások, amelyek közül öt volt igazán nagy és meghatározó. Ezeket mindig a játékosok visszajelzései alapján töltötték meg tartalommal és javításokkal, így a játék mostanra elérte a véglegesnek szánt állapotát, így a minap el is hagyta az early access státuszt.

A Tennis Manager 2021-ben megdöbbentő módon egy (vagy több) feltörekvő teniszcsillag menedzserévé válhatunk. Megnyithatjuk saját akadémiánkat, megszabhatjuk, az ott pallérozódó ifik és a profik edzéseit, benevezhetjük őket több mint 2000 különféle tornára is. Ha jönnek a sikerek, akkor idővel bővíthetjük is az akadémiát, orvosi részleget nyithatunk, iskolát alapíthatunk és hasonlók. A cél egy győztesekből álló csapat felállítása, akik végigverik a világot. Ez viszont komoly befektetéseket igényel, így a mi feladatunk lesz a pénzügyek menedzselése is, hogy mindez ne okozzon idő előtti csődeljárást.

A Tennis Manager 2021 tehát már teljes pompájában érhető el a Steamen, az első rajongói értékelések pedig kifejezetten bíztatók vele kapcsolatban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Elhagyta korai változatát a Tennis Manager 2021
Elhagyta korai változatát a Tennis Manager 2021Elhagyta korai változatát a Tennis Manager 2021Elhagyta korai változatát a Tennis Manager 2021Elhagyta korai változatát a Tennis Manager 2021Elhagyta korai változatát a Tennis Manager 2021Elhagyta korai változatát a Tennis Manager 2021Elhagyta korai változatát a Tennis Manager 2021

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló