Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Football Manager 2022

Novemberben jelenik meg a Football Manager 2022

Xboxra is elkészül a játék, és ráadásul azonnal a Game Passba is bekerül.

2021.09.09. 16:25 | Dino | kategória: Játék

A Football Manager széria újabb részeinek megjelenése igencsak biztos pontja a játékpiacnak: a Championship Manager sorozat első részeit fejlesztő Sports Interactive 2004 óta szállítja évente az újabb és újabb epizódokat a SEGA részére. És ez idén se lesz másként: november 9-én jelenik meg a Football Manager 2022.

A PC-s és maces verzió mellett pedig ebben az évben is elkészül az xboxos változat, az FM22 Xbox Edition, természetesen a kontrolleres irányításhoz alakítva. A játék ráadásul az Xbox Game Passban is elérhető lesz, már rögtön a megjelenés napjától, nemcsak Xboxon, hanem PC-n is. A fejlesztők szándéka szerint így még több emberhez juthat el játékuk.

A Football Manager 2022-ben több új lehetőségre is számíthatunk majd, ezekről az elkövetkező hetek során fogják lerántani a leplet. Szintén később kerülnek bejelentésre a Football Manager 2022 Touch és Football Manager 2022 Mobile részletei is. Az előbbi egy később várható Nintendo Switch verziót takar, míg az utóbbi az Androidra és iOS-re érkező mobilváltozat, amely a nagygépes programmal együtt, november 9-étől lesz elérhető. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló