Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Kisebb méretben is megérkeztek a SteelSeries Prime egerek

Kisebb méretben is megérkeztek a SteelSeries Prime egerek

9-12 százalékkal kisebb a normál és a Wireless modell új változata.

2021.09.15. 15:55 | Dino | kategória: Kütyü

Nemrég írtunk a SteelSeries Prime+ egérről, a dán gyökerű gyártó remek gamer egeréről, amelynek alján még egy OLED-kijelző is helyet kapott. Most pedig hírt kaptunk az eddig háromtagú Prime széria két újabb darabjáról, amelyek kisebb méretben biztosítanak hasonló pontosságot.

A Prime Mini 12%-kal, a Prime Mini Wireless pedig 9%-kal könnyebb, mint az eredeti változatok, egyúttal méreteiken is faragtak kicsit a designerek. A Prime Mini mindössze 61 gramm tömegű (nagytesója 69 grammos), fél centiméterrel rövidebb, valamint 1,7 mm-rel keskenyebb és alacsonyabb a normál verziónál. A 73 grammos Prime Mini Wirelessnél 7 grammos csökkenést értek el, méretei pedig ugyanúgy változtak, mint a vezetékes változaté - leginkább mert külsőleg megegyeznek.

Kisebb méretben is megérkeztek a SteelSeries Prime egerek

A két fő gomb alá ezekbe az egerekbe is Prestige OM optikai-mágneses kapcsolók kerültek, amelyeket akár 100 millió kattintásra szavatolnak, villámgyors válaszidő mellett. A mágneses technológia kiküszöböli más megoldások azon problémáját is, amelynél az idő előrehaladtával veszítenek rugalmasságukból a kapcsolók - itt a százmilliomodik kattintás is ugyanolyan.

A 69,99 eurós javasolt fogyasztói árú Prime Mini TrueMove Pro szenzort, míg 139,99 euróért boltokba kerülő Wireless tesója TrueMove Air szenzort kapott. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló