Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dream Cycle

Már elérhető a Steamen a Dream Cycle korai változata

Morgan Carter kalandjait az a Toby Gard álmodta meg, akinek Lara Croftot is köszönhetjük.

2021.09.16. 14:33 | GeryG | kategória: Játék

Toby Gard neve nem biztos, hogy mindenkinek ismerősen cseng. De ha azt mondjuk, hogy a fickó, akinek Lara Croft karakterét köszönhetjük, máris mindjárt sokkal hálásabbak vagyunk. Nos, Toby Gard most új játékon dolgozik, a Dream Cycle korai változata már elérhető a Steamen. Ráadásul az első értékelések alapján már ez a verzió is kimondottan jól sikerült.

A Dream Cycle főhőse Morgan Carter, egy ifjú varázslótanonc. De nem az a középkori csuhás fajta, nem. Ő modernkori mágusporonty, aki viszont történetesen egy széthullás szélére sodródott világba csöppen. Ahhoz, hogy esélye legyen innen épségben és a lelke minden apró darabkájával együtt meglépni, fel kell vennie a harcot e világ fura lakóival. Mindez játékmenet szempontjából lopakodást, varázslást és sok-sok akciózást jelent.

A fejlesztő Cathury Games stúdió azt ígéri, hogy kalandunk folyamatosan változni és formálódni fog. Megannyi birodalmat bejárhatunk majd, ezeket mindig bővíteni fogják. A játékosok kezébe lesz adva a döntés, hogy merre indulnak, mit fedeznek fel, milyen képességeket szereznek meg, milyen fegyverekkel vívják meg csatáikat.

A hangulatról pedig többek közt Nathan McCree muzsikái gondoskodnak, aki történetesen Lara Croft kalandjainak zenéit is szerezte egykor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Már elérhető a Steamen a Dream Cycle korai változata
Már elérhető a Steamen a Dream Cycle korai változataMár elérhető a Steamen a Dream Cycle korai változataMár elérhető a Steamen a Dream Cycle korai változataMár elérhető a Steamen a Dream Cycle korai változataMár elérhető a Steamen a Dream Cycle korai változataMár elérhető a Steamen a Dream Cycle korai változataMár elérhető a Steamen a Dream Cycle korai változataMár elérhető a Steamen a Dream Cycle korai változata
Dream Cycle
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dream Cycle

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló