Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Growing Up

A felnőtté válásról szól a Growing Up

A játékban keverednek a stratégia, a szerepjáték és a kalandjátékok jegyei.

2021.09.17. 18:58 | GeryG | kategória: Játék

A felnőtté válás rögös útját mindenki megjárja. Kinek milyen élményeket hoz a tinédzserkor, míg valakit végig szívattak a suliban, addig mások futballsztárok életét élték akkoriban. Aztán eljött a döntés ideje, hogy mik is akarunk lenni, milyen szakmát tanulnánk meg, hogyan szeretnénk megkezdeni felnőtt életünket. Mindenki élete teljesen más.

Erről szól majd a Growing Up is, amelyet a Vile Monarch csapata fejleszt, amit igazi szakmai veteránok alkotnak. Dolgozik rajta a This War of Mine írója, Kacper Kwiatkowski, a Life is Strange írója és Matthew Ritter, a Twin Mirror írója is. Ehhez képest a játék nem egy konkrét történetet fog elmesélni.

A játékosok megalkothatják virtuális másukat, akinek aztán egyengethetjük az életét. El kell döntenünk, mit tanuljon, kikkel barátkozzon, miként reagáljon bizonyos váratlan helyzetekre, milyen munkát vállaljon és hasonlók. E döntések pedig alapjaiban fogják formálni karakterünk életét és ezáltal a játék történetét is.

A fejlesztők ígérete szerint a Growing Upban visszaköszön majd ezernyi olyan élmény és érzés, amely mindannyiunk számára ismerős lehet. Találkozhatunk iskolai szívatásokkal, LMBTQ mozgalmakkal, átélhetjük szüleink válását, a kiközösítést és persze ennél sokkal boldogabb élményeket is.

Mindezt a ’90-es évek utánozhatatlan világába helyezik, amikor még nem a mobiltelefon volt mindenki lelki társa és a fiatalok közös programokon mulatták az időt, ahol ténylegesen jelen is voltak. Karakterünk fejlődése is rajtunk áll, több száz különböző képességét lehet majd fejleszteni, ráadásul az új dolgokat érdekes minijátékok formájában lehet megtanulni.

A Growing Up érdekes egyvelegnek ígérkezik, amely magán hordozza a stratégiai játékok, a szerepjátékok és a kalandjátékok jellegzetes vonásait is. Hogy mindez végül milyen élménnyé áll össze, azt az október 14-ig premier után megtudhatjuk. Ekkor még csak PC-re érkezik meg, de később konzolokra és mobilplatformokra is meg fog jelenni. A Steamen már elérhető a játék demója. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A felnőtté válásról szól a Growing Up
A felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing UpA felnőtté válásról szól a Growing Up

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló