Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Közeleg a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition megjelenése?

Újabb jel utal arra, hogy hamarosan megkapjuk három GTA-epizód felújítását.

2021.10.01. 15:28 | Dino | kategória: Játék

Nyár végén írtunk arról, hogy egyes pletykák szerint felújított verziót kaphat három Grand Theft Auto epizód, a PS2-es korszak három játéka: a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto Vice City és a Grand Theft Auto San Andreas. Most pedig újabb olyan jelet találtak, amely a trilógia érkezésére utal.

Nevezetesen a játékok besorolását végző dél-koreai szervezet honlapjára került fel az információ, miszerint a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition "fiatalok számára nem való" megjelölést kapott a tegnapi napon.

Ez pedig arra utalhat, hogy várhatóan hamarosan bejelentik a három játékot tartalmazó csomag megjelenési időpontját is - ezt a korábbi pletykák idén őszre jelezték konzolokra, míg a PC-s verzió 2022-ben érkezhet.

Cikkajánló
Grand Theft Auto felújításokon dolgozik a Rockstar Games
Három klasszikus rész kaphat remasterelt verziót a hírek szerint.
» Olvasd el!

Emellett Stephen Totilo, a Koraku korábbi főszerkesztője arra is rámutatott, hogy a Take-Two rendszeresen a második üzleti negyedévéről szóló, november elején esedékes jelentés elé helyezte nagyobb bejelentéseit vagy megjelenéseit, így például 2018. október végén adták ki a Red Dead Redemption 2-t, majd a PC-s változat egy évvel később, szintén októberben érkezett. Szintén ő írja, hogy a Grand Theft Auto V újgenerációs változata, amely eredetileg a mostani negyedévre volt tervezve, végül jövő márciusban kerül a boltokba, így fontos, hogy valamit tudjanak felmutatni most is a befektetőknek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló