Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

New World

Még mindig videokártyákat gyilkol a New World

Úgy tűnik, nem teljesen oldódott meg a béta alatt előjött probléma.

2021.10.01. 16:49 | Dino | kategória: Játék

Pár nappal ezelőtt indult útjára az Amazon első videojátéka, a New World. Az MMO-ról már a béta során lehetett hallani, hogy egyes videokártyák kipurcannak tőle, az indulást követően pedig rengeteg panasz érkezett, hogy alig lehet bejutni a szerverekre. Ennek eredményeként megindult megindult a játék "reviewbombolása" is: a Metacritic oldalán 2,7-es olvasói értékelésen áll a számláló, míg Steamen jelenleg "Vegyes" megjelöléssel fut.

A PowerGPU pedig most arról számolt be, hogy több levelet kaptak, miszerint egyes játékosok videokártyáját a teljes verzióval való játszás tette tönkre.

Korábbi - még a béta alatt érkezett - hírek szerint például az EVGA több RTX 3090-es kártyáinál jelentkezett ez a probléma. Akkor a gyártó elismerte, hogy mintegy kéttucatnyi ilyen kártya érkezett vissza hozzájuk (ami az eladott mennyiség kevesebb, mint fele), és alapos vizsgálat után az derült ki, hogy az egyik alkatrész forrasztási hibája okozta a problémát. A hibát jelző felhasználóknak új kártyákat küldtek.

Cikkajánló
Megjelent az Amazon első saját játéka, a New World
Mérföldkő lesz a videojátékos történelemben vagy csak egy csepp a tengerben?
» Olvasd el!

A béta során amúgy az Amazon azt mondta, hogy biztonságos játszani a New Worlddel, de egy patchben azért gyorsan limitálták a menüképernyőn az fps-számot, biztos, ami biztos. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

New World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
New World

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló