Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Orcs Must Die! 3

Novemberben jön az Orcs Must Die! 3 első DLC-je

A Cold as Eyes DLC-ben debütálnak a küklopszok, akiket már előzetesen is csak utálni lehet.

2021.10.12. 17:11 | GeryG | kategória: Játék

Az Orcs Must Die! 3 ugyan nem váltotta meg a világot, de az előző részek által lefektetett alapokon egész jó kis folytatás lett belőle. A játékban egy harcost vagy mágust alakítunk, aki az emberek és az orkok világának peremén épült védvonal kapitánya. Ez tulajdonképpen egy sor érdekes erődöt jelent, amelyek a két világ közti átjárókat védik, a játékosoknak pedig ezeket az erődöket kell megvédeniük az orkok seregeitől különféle csapdákkal.

Cikkajánló
Orcs Must Die! 3 teszt – A tower defense móka még mindig eladható?
Egy ingyenes online kitérőtől eltekintve immár trilógiává bővült a mágusok és orkok közti háború.
» Olvasd el!

A játék már önmagában is kellemesen bőséges tartalmat kínál, de természetesen ez nem ok arra, hogy a fejlesztő Robot Entertainment ne készítsen hozzá DLC-ket. Az első ilyen a novemberben érkező Cold as Eyes lesz. Ebben új fajként megjelennek a küklopszok, akik a jelek szerint legalább annyira utálatos népek lesznek, mint a játék többi szörnyetege. A küklopsz sámánok mágiával képesek lesznek deaktiválni a csapdákat, míg egy másik változatuk pusztító sugárral támad. De az egész népségre jellemző, hogy ha meghal egy küklopsz, akkor a közelében álló többi küklopsz elszívja a maradék életerejét és ezzel gyógyulnak.

A DLC-vel az új ellenségen kívül három új fagyos erőd is kerül a játékba, de persze új fegyverek és új csapda is érkezik. Az új fegyver a lángszóró lesz, amely másodlagos támadásként képes a környezetet (beleértve a játékost is) kővé dermeszteni. Az új csapda pedig az olvadt arany lesz, amely bevonja az ellenséget, ezzel esélyt ad arra is, hogy extra érmékhez jussunk.

A DLC-t megelőzendő már most is elérhető két vadonatúj pálya (Master’s Courtyard és Hidden Docks) a játék Endless módjához. A Cold as Eyes november 11-én debütál PC-n, PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en, illetve Xbox Series X-en és Xbox One-on. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Orcs Must Die! 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Orcs Must Die! 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló