Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Alien Cube

Holnapután jelenik meg a The Alien Cube

A horror kalandjátékban eltűnt bácsikánk nyomába eredünk.

2021.10.12. 18:14 | GeryG | kategória: Játék

A The Alien Cube egy ígéretes horror kalandjátéknak tűnik, ami már csak azért is érdekes, mert mindössze egyetlen fejlesztő munkája. Alessandro Guzzo nem először jelentkezik saját készítésű kalandjátékkal, mivel korábban neki köszönhettük a The Land of Paint is. A most érkező The Alien Cube ennek a folytatásának is tekinthető.

A főhős ezúttal Arthur, aki eltűnt bácsikája, Edgar (ő volt a The Land of Pain főhőse) után kezd kutatni. Arthur egész addigi élete összeomlani látszik, mikor rájön, hogy a bácsikája egy sötét titkokkal és misztikummal teli összeesküvés fontos szereplője.

A játékban változatos helyszíneken fogunk Edgar után nyomozni, havas erdőkben, elfeledett barlangokban és túlvilági helyeken fordulunk meg. A fejlesztő ezeket a Cry Engine legújabb generációs változatával kelti életre, így a látvány bizonyosan rendben lesz.

A The Alien Cube kizárólag PC-re fog megjelenni holnapután, vagyis október 14-én. Ha nem bírod ki addig, a Steamen fent van a játék demója is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Holnapután jelenik meg a The Alien Cube
Holnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien CubeHolnapután jelenik meg a The Alien Cube

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló