Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Circuit Superstars

Bájos autóverseny lett a Circuit Superstars

PC-n és Xboxon versenyezhetünk, és még a boxtaktikára is figyelnünk kell.

2021.10.15. 10:21 | Dino | kategória: Játék

Az Original Fire Games csapata nem a realizmust tűzte ki célul, amikor belevágott a Circuit Superstars fejlesztésébe - legalábbis ami a látványt illeti. A játék grafikájáról ugyanis elsősorban a "bájos" és "cuki" szavak jutottak az eszembe elsőre. Viszont a játékmenetet látva rögtön kedvem támadt, hogy belekóstoljak ebbe a játékba.

A Circuit Superstars a felülnézetes arcade autóversenyek műfajához tartozik, és első ránézésre olyan, mintha kisautókkal száguldozhatnánk az aszfaltcsíkokon, azonban jóval mélyebb játékmenet rejlik mögötte. Az irányítás kis megszokást igényelhet, és a fejlesztők is írják, hogy egy-egy tökéletes kör összehozásához akár több órás kísérletezés lehet szükséges. Ráadásnak pedig még a boxtaktikánkra is figyelni kell, mivel a körözések során fogy az üzemanyag, és abroncsaink is kopnak.

Az egyszemélyes játékmódok között találjuk a Grand Prix-t, amelyben tizenkét kategória versenyein száguldhatunk ötféle nehézségi fokozatban, a Free Play módot, ahol tetszés szerinti pályán és autóval versenyezhetünk akár a gépen négyen is (ha van elég gamepadünk), emellett pedig kapunk különböző heti kihívásokat is. Online pedig 12-en versenyezhetünk egyszerre.

A Circuit Superstars PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelent meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Bájos autóverseny lett a Circuit Superstars
Bájos autóverseny lett a Circuit SuperstarsBájos autóverseny lett a Circuit SuperstarsBájos autóverseny lett a Circuit SuperstarsBájos autóverseny lett a Circuit SuperstarsBájos autóverseny lett a Circuit SuperstarsBájos autóverseny lett a Circuit SuperstarsBájos autóverseny lett a Circuit SuperstarsBájos autóverseny lett a Circuit Superstars
Circuit Superstars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Circuit Superstars

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló