Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elden Ring

Kiszivárgott 30 másodperc a készülő Elden Ringből

A videót azóta törölték, de persze ami egyszer felkerült a világhálóra, az örökre ott is marad…

2021.10.18. 11:02 | GeryG | kategória: Játék

A Dark Souls játékokat jegyző From Software és a Trónok harcát író George R.R. Martin összedugta a fejét, hogy közösen készítsenek új játékot. A rajongóknak már csak ennyi infó is elég volt, hogy azonnal a kívánságlistájuk legelejére helyezzék a 2019-ben bejelentett Elden Ringet (még akkor is, ha a hírek szerint az író már régen kiszállt a projektből). A játék azon fejlesztések közé tartozik, amit hatalmas várakozás előz meg, ugyanakkor a készítők többnyire hétpecsétes titokként őrzik a projekt minden részletét.

Éppen ezért a bejelentés óta eltelt két évben nem kényeztették el a rajongókat, az első játékmenet-bemutatóra is csak idén került sor, a premierre pedig csak jövőre fog. A hétvégén viszont felbukkant egy nyúlfarknyi video a játékból, amit a készítők villámgyorsan le is töröltettek. De mint ismert, ami egyszer felkerült a világhálóra, azt onnan ember le nem törölheti többé.

Így továbbra is megtalálható az az alig félperces kis gameplay video, amely állítólag az Elden Ring Xbox One változatából származik. Igazából semmi extrát nem láthatunk benne, mindössze egy karddal és pajzzsal felfegyverkezett lovagot, amint néhány sziklán ugrál keresztül megzavarva ezzel néhány madarat.

Az Elden Ring ennél azért garantáltan szebb, mozgalmasabb és izgalmasabb lesz, de a hírekre és látnivalóra kiéhezett rajongóknak azért ez is érhet annyit, mint egy falat kenyér.

FRISSÍTÉS: Időközben a játék Twitteren bejelentették, hogz a megjelenést 2022. február 25-ére csúsztatták. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Elden Ring
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Elden Ring

hozzászólások (2)

Shadowguard
Shadowguard 2021.10.18. 19:55
És közben bejelentették a késést is... Szóval én most megyek a fáklyákért és a vasvilláért...X-(:-((X-(
Raistlin666
Raistlin666 2021.10.19. 06:31
Bele ne halj abba az egy hónapba! ;)
ajánlott olvasnivaló