Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Electrician Simulator

Villanyszerelő lehetsz az Electrician Simulatorben

Novemberben jön a First Shock alcímű próbaverzió.

2021.10.18. 16:32 | Dino | kategória: Játék

Autószerelő, benzinkutas, számítógép-szerelő, kamionsofőr, fotós, szakács... Szinte a végtelenségig sorolhatnám azon foglalkozásokat, amelyekből készült már "Simulator" játék. Villanyszerelő-szimulátor azonban emlékeim szerint még nem volt. Nos, ezen fog változtatni a Take IT Studio készülő játéka, az Electrician Simulator.

Ahogy a hasonló játékoknál megszokhattuk, itt is az lesz a feladatunk, hogy felfuttassuk saját üzletünket, azaz minél sikeresebb villanyszerelővé váljunk. Kezdetben kisebb, majd fokozatosan egyre bonyolultabb megbízásokat kell ehhez megoldanunk, például konnektorok megszerelésével kezdve. Az egyik fő cél pedig, hogy ne csapjon meg az áram.

A PC-re készülő Electrician Simulatorből novemberben egy ingyenes próbaverzió is érkezik, First Shock alcímmel, amely gyakorlatilag az oktatórészt tartalmazza. Ebben tanulhatjuk meg például, hogyan kell összeraknunk egy falicsatlakozót, vagy megfelelően leraknunk kábeleket.

Emellett apánk garázsának kitakarítása is ránk vár, miközben a munkaasztalon javítgathatunk különböző elektronikai berendezéseket, valamint teljesíthetünk feladatokat világos és sötét helyeken. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Villanyszerelő lehetsz az Electrician Simulatorben
Villanyszerelő lehetsz az Electrician SimulatorbenVillanyszerelő lehetsz az Electrician SimulatorbenVillanyszerelő lehetsz az Electrician SimulatorbenVillanyszerelő lehetsz az Electrician SimulatorbenVillanyszerelő lehetsz az Electrician SimulatorbenVillanyszerelő lehetsz az Electrician SimulatorbenVillanyszerelő lehetsz az Electrician SimulatorbenVillanyszerelő lehetsz az Electrician Simulatorben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló