Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bemutatkozott a Genesis Nitro 650 gamer szék

Bemutatkozott a Genesis Nitro 650 gamer szék

A gyártó azt ígéri, nem csak kényelmes, de tartós széket kapunk a pénzünkért.

2021.10.19. 14:50 | GeryG | kategória: Játék

A Genesis a billentyűzetek, egerek és egyéb periféria termékek mellett egy ideje már a gamer bútorok, vagyis asztalok és székek piacán is jelen van. Utóbbiak táborát most egy vadonatúj darabbal bővítik, már elérhető a Genesis Nitro 650.

A két színváltozatban (fekete és fekete-fehér) elérhető szék a gyártó ígérete szerint nem csak kényelmes, de hosszú távon is időtálló bútordarabja lesz otthonunknak. A gerinc megtámasztását derék- és fejpárna biztosítja, míg az időtállóságért a formázott hab töltőanyag és a kopásálló ökobőr borítás garantálja.

Az ilyen székek esetében mindig a gázrugó az egyik gyenge pont, kevés annál irritálóbb jelenség van, mint mikor a szék magától kezd süllyedni alattunk. E tekintetben egy olyan megoldást választottak a tervezők, amely 150 kg terhelést is gond nélkül elvisel. A háttámla külön dönthető, a kartámaszok magassága is állítható, illetve van hintamechanika is. Mindezt 60mm-es padlókimélő kerekekre helyezték, így attól sem kell tartani, hogy a szék alatt idő előtt elkopna a parketta vagy a laminált padló.

A Genesis a Nitro 650-ért 249 eurós ajánlott fogyasztói árat szabott meg. A szék már ezekben a hetekben a boltok polcaira kerülhetett. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Bemutatkozott a Genesis Nitro 650 gamer szék
Bemutatkozott a Genesis Nitro 650 gamer székBemutatkozott a Genesis Nitro 650 gamer székBemutatkozott a Genesis Nitro 650 gamer székBemutatkozott a Genesis Nitro 650 gamer székBemutatkozott a Genesis Nitro 650 gamer szék

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló