Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Ball: The Breakers

Aszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The Breakers

A Namco játéka a Xenoverse univerzumában játszódik.

2021.11.17. 23:45 | GeryG | kategória: Játék

Manapság elég divatosak az aszimmetrikus multiplayer játékok, ahol az egyik oldalon egy csapat, a másikon általában egyetlen játékos áll. A csapat tagjai általában külön-külön gyengébbek, az egyén pedig sokkal erősebb. Most egy egészen érdekesnek ígérkező játékról érkezett bejelentés.

A Dragon Ball: The Breakers is egy aszimmetrikus multiplayer játék lesz, amely a Dragon Ball XenoVerse univerzumában játszódik. És, hogy mi a csavar? Hogy ezúttal nem Goku és Vegeta bőrébe bújhatunk, hanem teljesen hétköznapi (értsd: 0 KI-val rendelkező) lakókéba. Ők lesznek a survivorök, az ellenség pedig a raider, aki az első trailer tanúsága szerint Cell lesz (de a képeken már Freeza és Buu is látható).

A történet szerint a túlélők egy temporális hasadékban rekednek, ahonnan csak különleges időgépek segítségével tudnak elmenekülni. Hogy a dolog még bonyolultabb legyen, a hasadékban ott lesz a raider is, aki a túlélőkre fog vadászni. Neki természetesen hatalmas ereje lesz, így a többieknek a rendelkezésükre álló eszközökkel kell felvenniük a harcot ellene. Persze a cél leginkább az, hogy elbújjanak előle és minél előbb teljesítsék a részfeladatokat, hogy aztán elmenekülhessenek.

A Dragon Ball: The Breakers valamikor 2022-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre. PC-n egy zárt béta is várható valamikor, de erről bővebben később fognak beszámolni a készítők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Aszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The Breakers
Aszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The BreakersAszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The BreakersAszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The BreakersAszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The BreakersAszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The BreakersAszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The BreakersAszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The BreakersAszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The BreakersAszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The BreakersAszimmetrikus multiplayer mókára hív a Dragon Ball: The Breakers
Dragon Ball: The Breakers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Ball: The Breakers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló