25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Már Schwarzi is a World of Tankset hirdeti

Újabb akcióhőst sikerült becserkésznie a Wargamingnek.

Írta: Dino

A Wargaming számos hírességet meggyőzött már, hogy népszerűsítsék egyik-másik játékukat. Együttműködtek már például olyan legendás akcióhősökkel, mint Steven Seagal és Dolph Lundgren, a World of Tanks garázsaiban virtuális látogatóként felbukkant Chuck Norris is, a World of Warplanes kapcsán pedig a pilótaként is dolgozó Bruce Dickinson (igen, az a Bruce Dickinson ;-) ) szerepelt egy ismeretterjesztő videosorozatban. Most pedig egy újabb népszerű színész került hálójukba, méghozzá Arnold Schwarzenegger.

A World of Tanksbeli Holiday Ops 2022 eseményt reklámozó kisfilmben Schwarzi stílusosan egy helikopterbe szállva siet egy hófödte kisvárosba, hogy "kissé" megkésve teljesítse egy gyerek kérését.

Arnold számára amúgy nem ismeretlen a tankok világa, van egy M-47 Pattonja, amelyet 18 évesen még az osztrák hadseregben vezetett.

A Holiday Ops 2022 esemény indulása hamarosan várható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!