Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Kingdoms of Amalur: Re-Reconing

Megérkezett a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn DLC-je

A kiegészítő új sztorit és küldetéseket is ad a játékhoz.

2021.12.20. 08:00 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Megérkezett a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning kiegészítője, a Fatesworn, melynek története az alapjáték végének eseményei után indul, és sok tartalmat ad az eddigi élményhez.

Amalurnak újból szüksége lesz ránk, mert a káosz istensége nemcsak a békét fenyegeti, de átváltoztatná a világot a teljes káosz földjévé. Itt indul a kiegészítő sztorija, mely sok kisebb-nagyobb plusz tartalommal tölti fel megüresedett óráinkat.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fateswornben tundrákra és mély barlangokba visz az utunk, miközben hegyi falvakat és tóparti városokat is meglátogatunk. A maximális szintet is megemelték 50-re, a káoszportálokon keresztül pedig 25 vadonatúj dungeonbe szállhatunk alá. A kiadó több mint hat órányi extra játékidőt ígér az új környezetben, új küldetésekkel, dungeonokkel és játékmechanikával.

6 új különleges páncélszettet is kapunk, 21 új fegyver és pajzs társaságában. Emellett kiegészítőket, tárgyakat, mellékküldetéseket és vadonatúj városokat is rejt a kiegészítő, így bőven akad még tenni- és felfedeznivaló akkor is, ha már végigjátszottuk az alapjátékot.

Cikkajánló
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning teszt – Visszatért az eredeti THQ alulértékelt RPG-mesterműve is
Az eredeti játék újrahangolt felújítása ráadásul csak a kezdet.
» Olvasd el!

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn DLC-je elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nintendo Switchre egyelőre nem tudni mikor várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kingdoms of Amalur: Re-Reconing
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kingdoms of Amalur: Re-Reconing

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló