Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Raga

A szláv folklór és a klasszikus RTS-ek ihlették a RAGA-t

A stratégiai játékban egy fiktív birodalmat kell megvédenünk egy olyan inváziótól, aminek senki sem ismeri az eredetét.

2021.12.24. 00:24 | GeryG | kategória: Játék

Az utóbbi időben egyre népszerűbb témának tűnik a játékfejlesztők körében a szláv folklór és kultúra. Most épp a PlayWay égisze alatt tevékenykedő Gameparic stúdió csapata dolgozik egy olyan stratégiai játékon, amelynek története erre a témára épül.

A Raga története egy fantasy birodalomban játszódik, amely békében éli mindennapjait, ám egy nap a semmiből inváziós sereg tűnik fel a határnál. Senki sem tudja, kik ők és honnan jöttek, de az elég világos, hogy mi a céljuk: leigázni a birodalmat.

A játékosok feladata természetesen ennek megakadályozása lesz. A játékmenet a klasszikus RTS-ek sablonjaiból fog építkezni, vagyis városokat kell építenünk, működésbe hozni a helyi gazdaságot. Gondoskodnunk kell a lakosság élelmezéséről és egyéb szükségleteik kielégítéséről. Végül a rendelkezésre álló erőforrások megfelelő felhasználásával sereget kell toboroznunk és azzal felvenni a harcot a környéken portyázó szörnyekből és más misztikus lényekből álló ellenséggel.

A RAGA kizárólag PC-re készül, de ahogy a legtöbb PlayWay fejlesztés esetében, itt sem lehet tudni, hogy mikor jelenhet meg. ■

előző
következő
A szláv folklór és a klasszikus RTS-ek ihlették a RAGA-t
A szláv folklór és a klasszikus RTS-ek ihlették a RAGA-tA szláv folklór és a klasszikus RTS-ek ihlették a RAGA-tA szláv folklór és a klasszikus RTS-ek ihlették a RAGA-tA szláv folklór és a klasszikus RTS-ek ihlették a RAGA-tA szláv folklór és a klasszikus RTS-ek ihlették a RAGA-tA szláv folklór és a klasszikus RTS-ek ihlették a RAGA-t

hozzászólások (1)

szbszig
szbszig 2021.12.24. 22:17
Azt nem tudom, hogy a játék milyen lesz, de ez a trailer marha jó: a narráció, a zene, a hangulat mind nagyon ott van végig.
ajánlott olvasnivaló