25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Az XDefiant nem Tom Clancy játék többé

De ettől még szerepelni fognak benne a Tom Clancy játékokból ismerős karakterek.

Írta: GeryG

Tavaly nyáron jelentette be a Ubisoft, hogy ingyenes aréna shooter játékon dolgozik a San Francisco-i stúdiójuk. A játékot akkor Tom Clancy’s XDefiant címre keresztelték, de mostanra kiderült, hogy ezt el is felejthetjük. Mármint nem a játékot, hanem a címét, egészen pontosan annak is az első felét. Mint kiderült, az XDefiant mégse a Tom Clancy játékok sorát fogja gyarapítani. Ehelyett mostantól csak XDefiant néven fut tovább a projekt, aminek elég egyszerű oka van.

Amikor elkezdődött a fejlesztés, még egy olyan játékban gondolkoztak, amely más Tom Clancy játékok ikonikus csoportjait és karaktereit vonultatja fel. Így lesznek benne a Splinter Cell, a Ghost Recon és a The Divisionből is ismerős arcok. Viszont mostanra kibővítették a koncepciót és már olyan játékokból is beépítenek karaktereket, amik nem a Tom Clancy univerzumba tartoznak. Azt egyelőre nem tudni, hogy mely egyéb játékokról lehet szó, de azért egy Assassin’s Creeddel nem lőhetünk nagyon mellé, ha Ubisoftról van szó…

De nem csak a címet variálták meg, hanem a logót is. A bejelentéskor még egy graffity-szerű logót mutattak be, de ehelyett most egy sokkal letisztultabb és modernebb logó kerül bevezetésre. Azt továbbra sem lehet tudni, hogy mikor jelenhet meg, de a közeljövőben újabb zártkörű teszteket fognak tartani.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

XDefiant

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft San Francisco

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés: 2024. május 21.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!