Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

V Rising

Dátumot kapott a V Rising korai változata

Már csak pár hét és vámpírurakká változhatunk.

2022.04.16. 00:00 | GeryG | kategória: Játék

A svéd Stunlock Studiosnál készül a vámpíros V Rising szerepjáték, amelynek zárt bétáját heteken belül a korai változat premierje követheti. A stúdió már az utolsó simításokat végzi az early access startja előtt.

A játékban egy újonnan született vámpír bőrébe bújhatunk. Vardorant az emberek uralják, akik vadásznak a vámpírokra, de ez nem tántoríthat el a végső célunktól: a legrettegettebb vámpírúrrá válni. Ehhez be kell járnunk a birodalom minden zegzugát, erdőket és városokat, barlangokat és erődöket. Út közben új vámpírokat kelthetünk életre a halandókból.

Nappalra be kell húzódnunk a kastélyunk falai közé, amit apránként egyre erősebbé és nagyobbá tehetünk. Éjszaka viszont miénk a vidék, prédára leshetünk és vadászhatunk a Fény templomának ránk vadászó tagjaira.

A játék tehát első körben early accessben fog megjelenni, amelyben már a szóló és a kooperatív mód is kipróbálható lesz. Erre már nem is kell néhány hétnél többet várni: a V Rising korai változata ugyanis május 17-én fog elrajtolni. ■

V Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
V Rising

hozzászólások (3)

Phaser
Phaser 2022.04.16. 00:52
"Éjszakára be kell húzódnunk a kastélyunk falai közé..." Gondolom az az éjszaka nappal akart lenni :D
GeryG
GeryG 2022.04.16. 11:56
És tényleg... :D
david139
david139 2022.05.22. 14:45
Kijött az early access, jónak tűnik.
ajánlott olvasnivaló