Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gotham Knights

Gotham Knights infók

Hány fős kooperatív mód lesz benne? Mit kínál a gyűjtői kiadás? Jön-e az előző konzolgenerációra?

2022.05.11. 17:11 | GeryG | kategória: Játék

Hacsak a Warner Bros. és a Discovery összeolvadása nem kavar be (de valószínűleg nem fog), akkor idén ősszel jelenhet meg A WB Games Montreal új játéka, a Gotham Knights. Ebben a játékosok Gotham városának védelmére kelhetnek, de mivel Batman halott, így utódai, Nightwing, Robin, Red Hood és Batgirl alkotják majd az irányítható hősök táborát. A fejlesztők a minap vadonatúj előzetessel rukkoltak elő és egy rakás új információ is elárasztotta a világhálót. Ezek közül szemezgetünk most mi is.

Az új előzetes két hősre, Nightwingre és Red Hoodra koncentrál, az ő egyedi képességeikkel ismerkedhetünk meg a rendező Geoff Ellenor tolmácsolásában. A játék mindegyik hőse gyökeresen eltér egymástól, így nem csak a harctéren, de a városban való közlekedésben is egészen más eszköztárat kínálnak. A videóban láthatunk autós üldözést és beleshetünk a hősök főhadiszállására is. Itt nem csak a kosztümöket lehet variálni, de itt lehet majd fejleszteni a karakterek képességeit és felszereléseit is, amihez tervrajzokra és alapanyagokra lesz szükség.

Bár a napokban voltak olyan pletykák, hogy a Gotham Knights négyfős kooperatív móddal érkezik, sajnos ezek a híresztelések tévesek. Az egyszemélyes mód mellett ugyanis csak kétfős kooperatív módot kapunk, hiába adná magát a négy hőssel a négyfős közös csapatás. Az is kiderült, hogy a fejlesztők az eredeti terveikkel ellentétben csak PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készítik el a játékot. Ez azt jelenti, hogy dobták a PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt változatok tervét, aki tehát e konzolokon szeretett volna játszani, az sajnos hoppon marad.

Ahogy azt már az ilyen kaliberű játékok esetében megszokhattuk, a standard verzió mellett picit mélyebben a zsebünkbe nyúlva megvásárolhatjuk a gyűjtői kiadást is. Ezúttal a picit mélyebb azt jelenti, hogy nagyon mélyen kell majd kotorásznunk, ugyanis a Collector’s Edition nem kevesebb, mint 299, 99 dollárba fog kerülni. Ezért a szerény összegért a következőket kapjuk:

  • Gotham Knights Deluxe Edition
  • New Guard szobor a négy hőssel
  • Jim Lee igazolása az eredetiségről
  • Egy kiterjesztett valóság kulcs
  • Gotham városának részletes térképe
  • Promethium New Guard Transmog (jelentsen ez bármit is)
  • Artbook
  • Gyűjtői díszdoboz

Gotham Knights infók

A Gotham Knights a tervek szerint október 25-én jelenhet meg. ■

Gotham Knights
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gotham Knights

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló