Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Greedfall 2: The Dying World

Két év múlva jöhet a Greedfall 2: The Dying World

Nem folytatást kap a 2019-es fantasy szerepjáték, hanem előzménysztorit.

2022.05.18. 21:11 | GeryG | kategória: Játék

A Spiders mindig is olyan stúdió volt, amely jó kis játékokat tett le az asztalra, de ezek a játékok valamiért nem igazán tudták átlépni a saját árnyékukat. Ez tökéletesen igaz volt a stúdió 2019-ben megjelent fantasy szerepjátékára, a Greedfallra is. Az viszont egyelőre a jövő zenéje, hogy igaz lesz-e a most bejelentett Greedfall 2: The Dying Worldre is.

Bár a címből könnyű lenne erre következtetni, valójában nem egy folytatásról van szó, legalábbis a történet kronológiája szempontjából. A játék sztorija ugyanis három évvel az első rész eseményei előtt fog játszódni. A főszereplő ezúttal Teer Fradee egyik őslakosa lesz, akit erőszakkal hurcoltak el a szigetről Gacane-be. Itt minden tudására és diplomáciai érzékére szüksége lesz, hogy visszanyerje a szabadságát.

A fejlesztők azt ígérik, hogy az első részben jól működő játékelemekre fognak építkezni, de lesznek olyan részletek is, amelyek alaposan át fognak alakulni. Ilyen lesz a harcrendszer is, amely sokkal taktikusabb lesz. Ezúttal is szinte bárkivel romantikus viszonyba kerülhetünk, illetve rajtunk múlik majd, hogy kiből faragunk szövetségest és kiből ellenséget.

A Greedfall 2: The Dying World PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül, de megjelenésére még elég sokat kell várni. A premierre ugyanis 2024 előtt aligha számíthatunk. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló