Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tiny Tina's Wonderlands

Megjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLC

Az őrület egy új dungeonben folytatódik négy egymást követő héten.

2022.05.23. 10:00 | Jaxx | kategória: Játék

A Borderlands 2-ből jól ismert robbantási szakértő önálló játékához új DLC érkezett, mely a Glutton’s Gamble címet viseli. A kiegészítő a Tiny Tina’s Wonderlands világát újabb kihívással teszi gazdagabbá, melyben Imelda, a Sand Witch (Ééérted?!) varázsitalt kotyvaszt majd, így válik egyre erősebbé.

Megjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLC

Az új kiegészítő önmagában és a Season Pass részeként is elérhető, az előzetesét pedig itt tudjátok megnézni.

Szóval. Adott egy boszorkány és az ő konyhájában üstben rotyogó főzet. Minden héten erősebb lesz, különböző alakokat felvéve. Ezekről a hivatalos weboldalon tájékozódhattok, ettől persze még le kell győzni mindet. Ha ez megvan, akkor tudhatjátok majd meg a teljes történetet, illetve elérhetővé válik a kiegészítő öt egyedi pályája és a boss fight Imeldával a Chaos Chamberben.

Megjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLC

A kulináris káosszal együtt emellett tonnányi új loot és legendás felszerelés vár arra, hogy megszerezzétek. A limitált idejű minieventekkel, illetve Featured Runokkal együtt pedig biztosan le tudjátok majd győzni a boszorkányt minden formájában.

Cikkajánló
Tiny Tina’s Wonderlands teszt – Spinoffban folytatja a Borderlands 2 zseniális DLC-je
A megszokottnál is elborultabb humor – változatlan mechanikákkal.
» Olvasd el!

A Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLC PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelent meg. ■

Megjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLCMegjelent a Tiny Tina’s Wonderlands Glutton’s Gamble DLC
Tiny Tina's Wonderlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tiny Tina's Wonderlands

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló