Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mayhem on a Rainbow

Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!

Egy újraprogramozott szexrobottal és a Pink Pawnee Szindikátus tagjaival kell felderíteni a Haven nevű metaverzum bukásának körülményeit.

2022.06.28. 17:15 | GeryG | kategória: Játék

Mindig öröm magyar fejlesztésű játékról hírt adni, olyankor meg főleg, ha valaki különlegesről van szó. Márpedig egyelőre magyar fejlesztésű VR-játékokkal nem lehet épp Dunát rekeszteni, de talán még Rákos-patakot sem. Most viszont itt van (illetve még csak picit van itt) a Mayhem on a Rainbow, amely ráadásul egyetlen fejlesztő, Lumi Finley alkotása.

A játék egy metaverzumban, Havenben játszódik. Az egykor szép és népes virtuális valóságot egy rejtélyes vírus fertőzte meg, ami minden lakóját zombivá változtatta. A szervereket ezért lezárták, Haven pedig elnéptelenedett. De mi, vagyis az általunk irányított átprogramozott szexrobot valahogy mégis visszajut és most az ő küldetése, hogy kiderítse, honnan ered a vírus és mi történet a lezárt Havenben.

A Mayhem on a Rainbow egyetlen tizedmásodpercre sem veszi komolyan saját magát, ami a képekből és az előzetesből is jól átjön. A játékban egyébként azon túl, hogy színes és vicces figurákat kell mindenféle fegyverekkel lekaszabolni, lehet unikornison lovagolni, sárkányt simogatni és űrhajót vezetni is. Ha úgy érzed, ez a te játékod lesz, akkor a Steamen ki is próbálhatod a demóját, ha rendelkezek a megfelelő eszközökkel. Hogy a teljes kiadás mikor várható, egyelőre nem tudni. ■

előző
következő
Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!
Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!Magyar fejlesztésű VR-játék, próbáld ki a Mayhem on a Rainbow demóját!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló