25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Lesd meg az első jeleneteket a The Last of Us sorozatból!

Egy összeállítás részeként kaptunk néhány másodpercet a jövőre érkező HBO Max-sorozatból.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Lesd meg az első jeleneteket a The Last of Us sorozatból!

Miután egy jó évtizedes huzavona után végül az Uncharted csak megérkezett idén a mozikba (hogy mennyire volt jó film, az most nem téma), a Naughty Dog másik sikerjátékán a sor, hogy hasonló karriert fusson be. A The Last of Us azonban nem egy mozifilm formájában elevenedik majd meg, hanem az HBO Max egy új sorozataként. Ebből kaptuk meg a minap az első rövidke képsorokat.

Megjelent ugyanis egy videós összeállítás, amelyben az HBO Max készülő új (vagy már futó) sorozatait mutatják be. A videóban láthatjuk a Successiont és a The White Lotust, valamint jeleneteket a Trónok harca spin-offjából, a House of Dragonsból is.

A végén (~1:40-től) pedig néhány másodpercben szoktathatjuk a szemünket a kétségkívül elég fura látványhoz, miszerint Joelt Pedro Pascal, Ellie-t pedig Bella Ramsey kelti majd életre. Az lehet, hogy a két színész elsősorban sorozatokban elég nagy rutinnal rendelkezik, de az is biztos, hogy a castingon találhattak volna náluk fizimiskában jobban hasonlító színészeket is… A rövidke előzetesben egy harmadik szereplő, Bill is felbukkan egy vágás erejéig. Az őt alakító Nick Offermanról legalább elmondható, hogy kinézetében hasonlít a játékban megismert fickóra.

A The Last of Us sorozat valamikor 2023-ban debütálhat az HBO Maxon. Az alapjául szolgáló játék felújított kiadása, a The Last of Us Part I szeptember elején érkezik PlayStation 5-re, majd valamikor később PC-re is.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Raistlin666
Raistlin666 [4734]
Pedro még csak-csak...de ez a kis csaj a nünüke fejével hát nevetséges casting!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)