25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

Új mikrofon is megjelent a HyperX-től, a DuoCast

Kétféle karakterisztika közül választhatunk a streamereknek ajánlott terméken.

Írta: Dino

Új mikrofon is megjelent a HyperX-től, a DuoCast

A hamarosan boltokba kerülő Armada monitorok mellett a mikrofonkínálatot is bővítette a HyperX. Elmondásuk szerint ezzel a termékcsoporttal már elég sok vásárlót sikerült a streamerek között népszerű Blue Yeti márka elől elhalászni. A legújabb modell a HyperX Duocast, amely rezgéscsökkentő talapzaton van (így simán használható tartókar nélkül is), beépített pop-filtert is találunk benne, és 24-bites, 96 kHz-es mintavételezéssel működik.

Kétféle karakterisztika közül választhatunk: kardioid és omnidirectional – előbbinél csak egy irányból érzékeli a hangot, utóbbinál körben. (A Blue Yeti esetében amúgy négy közül választhatunk, ott van sztereó és kétirányú is – utóbbi például interjúkészítésnél jöhet jól.) Mindemellett Androiddal és iOS-sel is használható.

Új mikrofon is megjelent a HyperX-től, a DuoCast

A mikrofonon körbefutó LED-csík jelez egyes beállításokat, a hangerőt és a kiválasztott karakterisztikát, viselkedése pedig a HyperX NGENUITY szoftverből egyszerűen programozható. A tetején egy némítás gombot találunk, oldalán egy hangerőszabályzót (gain), alul pedig a Type-C típusú USB-csatlakozó mellett egy fejhallgató-csatlakozót.

A DuoCast a HyperX két korábbi modellje, az egyszerűbb SoloCast és a prémium QuadCast S között helyezkedik el a termékpalettán. A hazai boltok kínálatába még úgy láttuk, nem került be, de várhatóan 50 ezer forint körül lesz az árcédulája.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!