25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A nagyszínpadon: a Metal: Hellsinger

Megjelent a heavy metal zenén alapuló FPS.

Írta: Dino 1 hozzászólás

Egész sok játékhoz használnak mostanában metal vagy más keményebb zenei műfajú számokat, ami jó hír mindazoknak, akik ezeket szeretik. Ezek közé érkezett meg a Metal: Hellsinger is, amely mostantól érhető el.

A The Outsiders játéka egy FPS, amelyben akkor érhetünk el jó eredményt, ha a zene ritmusának megfelelően lődözzük a különböző démonokat és más szörnyűséges lényeket. És ahogy nő Fury-szintünk, úgy hangzik fel a muzsikából is egyre több sáv - 16-szoros pontszorzó elérésekor már az énekes is hallható.

És nem is akármilyen énekes, a projekthez ugyanis olyan előadókat sikerült megszerezniük a fejlesztőknek és a kiadónak, mint például Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Matt Heafy (Trivium), Serj Tankian (System of a Dawn) és Randy Blythe (Lamb of God), akik a Two Feathers szerzőpáros dalaihoz adták hangjukat.

A Funcom a gamescom során saját stand helyett egy nagyszabású koncerttel promózta játékát, amelynek híre ennek köszönhetően zenei lapokba is eljutott, ami a célközönség tekintetében mindenképpen szerencsés dolog. Emellett a kölni rendezvény díjazottjai között is megtalálhatjuk a Metal: Hellsingert - megkapta a "Legjobban várt PC-s játék" és "Legjobb akciójáték" díjakat.

A Metal: Hellsinger PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelent meg a mai napon.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Metal: Hellsinger

Platform:

Fejlesztő: The Outsiders

Kiadó: Funcom

Megjelenés:
2022. szeptember 15. PC, PS5, XSX
2022. december 8. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Dark Archon
Dark Archon [11469]
Hát, ez nagyon érdekesnek tűnik! Meg is lesem a demót, bár így ránézésre erős Doom dejavúm van.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)