Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Honey, I Joined a Cult

Dátumot kapott a Honey, I Joined a Cult

A játék 1.0-s verziója november elején jelenik meg.

2022.09.26. 15:28 | Jaxx | kategória: Játékhírek

A mennybemenetel napja már a nyakunkon van, hamarosan megjelenik a Honey, I Joined a Cult szektaépítő tycoon. A humoros-szarkasztikus menedzsmentjátékban mindent meg kell határoznunk, ami közösségünkkel kapcsolatos, legyen szó a bázisról vagy méregdrága „kondicionáló” terápiákról tagjaink számára. Persze itt is a pénzlehúzás lesz az első... :-)

A játék előzeteséből az is kiderül, mikor indul az új szektánk a megváltás felé.

A Honey, I Joined a Cult az 1970-es évek Amerikájában játszódik, itt építhetjük fel minden részletre kiterjedően egyéni kultuszunkat. Az épületek és szobák berendezésén kívül azonban – mint minden rendes szektavezetőnek – sok más aspektussal is foglalkoznunk kell majd. A közösség pénzügyeinek egyensúlyban tartása mellett még a rendőrség, a kormányzati ügynökségek és a dühös tüntetők miatt is fájhat a fejünk, valahogyan meg kell oldanunk, hogy kevésbé avatkozhassanak bele virágzó kultuszunk mindennapjaiba.

A kultisták alkalmazásával a szervezet zökkenőmentes működését biztosíthatjuk, ha pedig szórakoztatjuk őket és boldogok, mind pénzünket, mind pedig befolyásunkat növelhetjük. Természetesen igyekeznünk kell a hitetlenek megtérítésében, melyben követőink az ige terjesztésével tudnak segíteni, de akár értékes tárgyakat is összelopkodhatnak a bázisunkra.

A játék már a korai hozzáférés szakaszában is bővült, a három nagy tartalomfrissítéssel többek között szektavariációk, új outfitek és szobák, küldetések, valamint a mechanikáját tekintve új játékbefejezések, fejlettebb presztízsrendszer és a fejlődési fa is elérhetővé vált.

Cikkajánló
Honey, I Joined a Cult – Jövőre te is vallási fanatikus lehetsz!
Pár hónap múlva megtudhatjuk, milyen lehetett a ’70-es évek Amerikájában szektatagnak lenni.
» Olvasd el!

A Honey, I Joined a Cult teljes verziója november 3-án jelenik meg PC-re. ■

Honey, I Joined a Cult
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Honey, I Joined a Cult

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló