Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

I.G.I. Origins

Első előzetesét kapta az I.G.I. Origins

A hosszú múltra, de kevés játékra visszatekintő franchise új része évek óta készül.

2022.09.27. 19:34 | GeryG | kategória: Játékhírek

A Project I.G.I. első része még 2000-ben vagyis röpke huszonkét éve jelent meg. Messze volt a tökéletestől, de voltak olyan ötletek benne, amelyek megnyerték a játéknak a rajongókat, így mára kis jóindulattal rá lehet húzni a klasszikus jelzőt. A játék három évvel később kapott egy folytatást is, amely ugyanolyan vegyes fogadtatásban részesült mint elődje. És itt lényegében meg is szakadt a sorozat, vélhetően azért, mert nem hozta az elvárt minőséget, na és persze idő közben az eredeti fejlesztők is réges-rég lehúzták a rolót.

Viszont 2019-ben arról érkezett hír, hogy a Toadman Interactive stúdiójában készül a harmadik felvonás. Azóta nem sűrűn hallatták a hangjukat a fejlesztők, egészen tegnapig, amikoris egy új trailerben bemutatkozott az I.G.I. Origins. Immár az Antimatter Games stúdiójában folyik a fejlesztés, a Toadman Interactive viszont besegít(ett?) a munkába.

Az I.G.I. Origins, ahogy arra a címből már tippelni lehet, egy előzménysztori lesz a 2000-es első részhez. A játékosok az egykori SAS-katona Michael King bőrébe bújhatnak, aki a Regent kódnév alatt már az MI6 titkos küldetéseit teljesíti. A cél egy olyan ellenség tevékenységének megakasztása és lehetőleg felszámolása, amely könnyen kirobbanthat egy újabb világháborút.

Bár a játékmenetről túl sok konkrét részletet egyelőre nem tudni, a játékosoknak méretes arzenál áll majd rendelkezésére, hogy a fedett akciókat vagy épp a heves tűzharcokat teljesítsék. Az előzetesből pedig elég egyértelműen lejön, hogy a hangsúly a lopakodáson és az ellenség lehetőség szerinti csendes likvidálásán lesz.

Az I.G.I. Origins megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. A fejlesztés elsősorban PC-re folyik, de mellette konzolokra is meg fog jelenni a játék. ■

előző
következő
Első előzetesét kapta az I.G.I. Origins
Első előzetesét kapta az I.G.I. OriginsElső előzetesét kapta az I.G.I. OriginsElső előzetesét kapta az I.G.I. OriginsElső előzetesét kapta az I.G.I. OriginsElső előzetesét kapta az I.G.I. Origins
I.G.I. Origins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
I.G.I. Origins

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló