Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

War Robots: Frontiers

Robotos akciójáték napokon belül – jön a War Robots: Frontiers

Újra próbálkozik a témában a Pixonic stúdió.

2022.11.15. 20:35 | GeryG | kategória: Játékhírek

A játékfejlesztők olykor szeretnek eljátszani a gondolattal, hogy majd egyszer a távoli jövőben a háborús harctéren a tankokat méretes robotokra fogják cserélni. Az erről szóló játékokkal szinte Dunát lehetne rekeszteni, ugyanakkor az igazán jó alkotásokat már úgy kell vadászni.

A Pixonic stúdió először 2017-ben jelentkezett egy ilyen játékkal, akkor kifejezetten VR-ra készült el a War Robots VR: The Skirmish, amely egészen jó kritikákat kapott. Ugyanakkor az egy évvel később megjelent War Robots már kevésbé jókat, pedig ez már "hagyományos" módon játszható, ráadásul ingyenes.

A stúdió most harmadszor is nekifut, ezúttal a MY.Games kiadóval közösen. Új játékukkal nem távolodnak el nagyon az előző kettőtől, ugyanis a napokon belül megjelenő újdonság a War Robots: Frontiers lesz. Egy kifejezetten online PvP alkotásról van szó, amelyben visszatérhetünk a korábbi játékokban már megismert világba, csak épp jó 200 évvel később.

A háború helyszíne ezúttal a Wild 10 névre keresztelt bolygócsoport lesz, itt feszülhetünk egymásnak hat a hat elleni online ütközetekben. A fejlesztők ígérete szerint robotunkat teljesen a magunk ízlésére formálhatjuk, kapunk nagy mértékben rombolható környezetet és eltérő karakterisztikájú robotokat is. Lesznek gyengébb, de villámgyors mechák, hogy lassú, de szinte elpusztíthatatlan monstrumok is.

A War Robots: Frontiers november 24-én érkezik meg PC-re, de első körben csak early accessben lesz elérhető. Ha minden a fejlesztők tervei szerint alakul, akkor a teljes verzió valamikor 2023-ban jelenhet meg, ekkor viszont már PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra is. ■

előző
következő
Robotos akciójáték napokon belül – jön a War Robots: Frontiers
Robotos akciójáték napokon belül – jön a War Robots: FrontiersRobotos akciójáték napokon belül – jön a War Robots: FrontiersRobotos akciójáték napokon belül – jön a War Robots: FrontiersRobotos akciójáték napokon belül – jön a War Robots: FrontiersRobotos akciójáték napokon belül – jön a War Robots: FrontiersRobotos akciójáték napokon belül – jön a War Robots: Frontiers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló