Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Edengate: The Edge of Life

Megjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandja

A játék fő fókuszában egy rejtélyes eseménysor, egy kihalt város és egy emlékek nélküli biológus áll.

2022.11.17. 09:15 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Két platformon debütált az Edengate: The Edge of Life nyomasztó narratív kalandjáték, melyben érzelmi hullámvasútra ülünk a fő karakterrel. A fejlesztők elmondása alapján a munka legnagyobb része éppen azokban a hónapokban készült, amikor a világjárvány a legjobban tombolt, nem túl pozitív és fényes jövőképet vetítve elénk, melyet igyekeztek éreztetni.

Többek közt ez is remekül érzékelhető már az előzetesből is.

Az Edengate: The Edge of Life története szerint a nagyszerű fiatal biológus, Mia Lorenson egy kórházi ágyon tér magához, arra pedig, hogy mikor, hogyan és miért került oda, nem emlékszik. Ébredésekor senki sincs az épületben, így rögtön elindul válaszokat és persze embereket keresni. Mia érzelmekkel teli utazásán megtapasztalhatjuk a félelmet, a magányt, az elszigeteltséget és a bizonytalanságot is az elhagyatott városban, miközben próbáljuk kideríteni, mi történt velünk és a többiekkel.

Ez a világ már korántsem olyan, mint amit Mia megszokott. Káosz, hátborzongató rejtélyek és pusztulás veszi körül, bármerre jár az egykor vibráló helyen. A játék a felfedezés, a nyomozás, a feladványmegoldás és a döntéseken alapuló történet különös fúziója, melynek végén fény derül az idevezető eseménysorra is. A sztori nagyjából 1,5-2,5 órányi idő alatt játszható végig.

Az Edengate: The Edge of Life PC-re és PlayStation 4-re jelent meg, az Xbox One verzió pedig hamarosan követi. ■

előző
következő
Megjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandja
Megjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandjaMegjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandjaMegjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandjaMegjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandjaMegjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandjaMegjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandjaMegjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandjaMegjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandjaMegjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandjaMegjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandjaMegjelent az Edengate: The Edge of Life pandémia-ihlette sötét kalandja

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló